Next Level Beauty

Next Level Beauty & Hair

Next Level Beauty Ilmajoen keskustassa tarjoaa monipuolisten kosmetologipalveluiden lisäksi ripset ja kynnet sekä Ukrainalaisen lääkärin tarjoamat esteettiset pistoshoidot. Huom! Uusi osoitteemme on Kauppatie 7. (ent. Osuuspankki)

Henkilökunta

Employee picture

Hanna, Kosmetologi ja ripsiteknikko

Hanna on kosmetologi ja NLB:n omistaja. Erikoisosaamisena voisi mainita kosmetologin töistä erilaiset rentoutushoidot, kuten hieronnat, kasvo- ja jalkahoidot. Hannalla on laajin osaaminen ja ainoana tekee tiettyjä hoitoja, kuten kestopigmentointia ja meikkauksia. Kaiken vapaa-ajan Hanna matkustelee perheineen ja hoitolan sisustuksessa onkin vaikutteita muualta maailmasta ja esim. Yrttinyyttihieronta onkin Thaimaan tuliaisia. Yksityisestä koulusta, joka on erikoistunut Spa-hoitoihin Hanna valmistui 2016, jolloin yritys perustettiin. Alkuvuodet yksin kotihoitolassa ja nykyään isommalla volyymilla kauppakeskuksessa usean työntekijän voimin. Hannan mottona on tehdä jokainen hoito niin, kuten toivoisi itselle tehtävän!

Employee picture

Camilla, Kosmetologi, lähihoitaja ja ripsiteknikko

Camillan ydinosaamista on ripsien lisäksi tietenkin kasvohoidot ja hieronnat. Ihon analysointi ja kotihoidon ohjaus tulee Camillalta kuin luonnostaan. Camilla on mieleltään etelä-eurooppalainen, sydämeltään herkkä, rauhallinen ja pitkäjänteinen, mitä hyvältä ripsiteknikolta vaaditaan. Lähihoitajan aikaisempi koulutus paljastaa Camillan ihmisläheisen palvelualttiuden. On aina valmiina ylittämään asiakkaan odotukset. Camilla herää töihin jo aamuvarhain, että asiakkaat saavat ripset kuosiin ennen töihin menoa tai jopa yövuoron päätteeksi. Vuosi toisensa jälkeen vakkarit ajelevat Camillalle ripsiin pitkienkin matkojen päästä!

Employee picture

Vasylyna, Ripsiteknikko

Ukrainasta kotoisin oleva Vasylyna on uusin tulokkaamme ja ripsitaivaan kirkkain tähtemme, mitä tulee näyttäviin volyymeihin! Hänen kärsivällisyytensä kaivaa esiin pienimmätkin mahdollisuudet liimata lisää ja lisää ripsiä. Muotokielestä puhumattakaan! Ai että mitä kaaria. Niin näyttäviä ja silmiä korostavia lopputuloksia. Hänellä on yli kolmen vuoden kokemus ja on todella taitava tekijä! Suomenkieli karttuu hyvää vauhtia ja toivommekin asiakkailta ymmärrystä sen suhteen. Lähitulevaisuudessa avaamme hänelle muitakin palveluita.

Employee picture

Carolina, kynsiteknikko

Carolina on meidän paras kynsiteknikko ja tekee sitä koulunkäyntinsä ohella. Eli aikoja hänelle on lähinnä iltaisin, jotka veidään käsistä samantien kun ne avataaan. Hän on erityisen rauhallinen luonteeltaan ja jaksaa viilata kynsiä tuntitolkulla! Rakennekynsien lisäksi häneltä sujuu manikyyrit ja kestolakkaukset. Tarkka työnjälki! Kynsien koristeluissa hän on erityisen lahjakas!

Employee picture

Lisa D. Pistoshoidot

Lisa on toiminut lääkärinä kuusi vuotta Ukrainassa. Hän puhuu hyvää englantia ja tulkkaamme tarvittaessa. Hän tekee täyteainehoitoja, tehokkaita medicalia -tason kemiallisia kuorintoja sekä valoimpulssilaitteella ihon nuorennusta, aknen hoitoa sekä pysyvämpää karvanpoistoa. Tulevaisuudessa laajennamme myös muihin oman alansa palveluihin. Esteettisten hoitojen huippuammattilainen!

Employee picture

Charlotta

Charlotan erityisosaaminen on lävistykset. Se mikä toisia pistämisessä pelottaa, Charlotta on kylmähermoinen ja uskaltaa ottaa haasteita vastaan! Hänen päätyönsä on ihan muualla, mutta kurvaa Ilmajoelle aina lävistystarpeiden tullen! Varaukset lävistyksiin ensisijaisesti puhelimitse!

Lahjakortit

Saat tilauksen jälkeen lahjakortin koodin, jolla voit hyödyntää lahjakortin liikkeessä. Koodin voit välittää lahjan saajalle miten haluat – sähköpostilla, printtaamalla PDF:n tai lisäämällä sen omaan onnittelukorttiin. Koodi on voimassa 6 kuukautta.

Ajanvaraus

Saat vahvistuksen varauksesta sähköpostiisi. Jos et saanut vahvistusta, ole yhteydessä meihin puhelimitse! Maksuton peruutus viimeistään 48h ennen hoitoaikaa! Peruutukset vain varausvahvistuksessa tulevan perumislinkin kautta tai soittamalla, EI viestillä!

Yhteystiedot

Löydät meidät Ilmajoen keskustasta Kauppatie 7 (ent. Osuuspankki)

Sijainti

 Next Level Beauty

 +358405540098

 Kauppatie 9 60800 Ilmajoki

 kauneushoitolanlb@gmail.com

Ota meihin yhteyttä

Hinnasto

HiustenpidennyksetHinta alk.
Hiustenpidennys sineteillä 45cm
Sinettipidennys 4 punttia 45cm aitoa hiusta kiinnitettynä. Sisältää 2h työajan. Ajan ylittyessä veloitus menee tuntiveloituksen mukaan 50€/h.
500,00 €
Hiustenpidennys sineteillä 45cm
Sinettipidennys 5 punttia aitoa Hiusta kiinnitettynä. Sisältää 2h työajan. Ajan ylittyessä veloitus menee tuntiveloituksen mukaan 50€/h.
550,00 €
Hiustenpidennyskonsultaatio
0,01 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Ripsienpidennykset uudet hinnat 95-115€
Valitse tämä, jos et vielä tiedä mitkä ripset haluaisit. Voimme yhdessä valita sinun ripsillesi sopivan vaihtoehdon. Hinta 95-115€.
95,00 €
Klassinen ripsienpidennys
Jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään yksi ripsikuitu.
95,00 €
Ripsihuolto klassisille pidennyksille
Ripsihuolto klassisille pidennyksille, vähintään kolmasosa jäljellä.
75,00 €
Klassisten ripsien pikahuolto.
Pikahuolto klassisille ripsienpidennyksille.
45,00 €
Volyymiripsienpidennys
Jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään useampi ripsikuitu viuhkana.
115,00 €
Ripsihuolto volyymipidennyksille
Ripsihuolto volyymipidennyksille, vähintään kolmasosa jäljellä.
85,00 €
Volyymiripsien pikahuolto.
Pikahuolto volyymipidennyksille.
55,00 €
Ripsienpidennykset Flatit
Flat ripset on klassisia näyttävämmät. Kapeampi litteä liimapinta takaa klassisia paremman pysyvyyden ja halkaistu ripsen kärki tekee lopputuloksesta tuuheamman. Kaarevuus C tai D. Valitse tämä, kun sinulla ei vielä ole pidennyksiä tai kun edellisestä huollosta on kulunut yli 4,5 viikkoa.
95,00 €
Ripsihuolto, Flatit
Ripsihuolto Flat ripsienpidennyksille, kun edellisestä huollosta on 3-4 viikkoa.
75,00 €
Pikahuolto, flatit
Valitse tämä, kun edellisestä huollosta on alle 2 viikkoa.
45,00 €
Pidennysten poisto
Ripsienpidennysten hellävarainen poisto.
30,00 €
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.
30,00 €
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys.
20,00 €
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
20,00 €
Kulmien muotoilu
Kulmien muotoilu
10,00 €
Kulmien Laminointi
Kulmat taivutetaan kemiallisesti haluttuun muotoon. Sis. Kestovärin kulmille.
50,00 €
Ripsien kestotaivutus ja värjäys
Ripsien kestotaivutus ja värjäys. Taivutus pysyy ripsissä noin 4-8 viikkoa.
65,00 €
Alaripsienpidennykset
Ripsienpidennykset klassisilla kuiduilla alaripsiin.
50,00 €
PistoshoidotHinta alk.
Konsultaatio
Varaa aikasi ilmaiseen konsultaatioon, jossa saat ammattilaisen arvion siitä, mitä kannattaa tehdä ja mitä ei. Usein samankaltainen lopputulos voidaan saavuttaa monella eri menetelmällä.
0,00 €
Täyteainehoidot: Huulitäytteet
Huulten muotoilu täyteaineella, hyaluronihappo 1ml. Revolax. Sopii ensimmäisillä täyttökerroilla käytettäväksi ja haluttaessa luonnollisempaa lopputulosta. (pysyvyys n. puoli vuotta)
259,00 €
Täyteaineet: Huulitäytteet
Huulten täyttöön ja muotoiluun, kun toiveena näkyvämpi lopputulos ja kun huulia on täytetty jo ennestään. Myös, kun toivotaan pitkää pysyvyyttä. (N. 12kk.) Teoxan 1ml.
310,00 €
Skin relaxin"Mesobotox"
Poistaa juonteita ja ryppyjä ja kiristää löystynyttä ihoa. Suositellaan sarjahoitona 2-4 kertaa ihon veltostumisesta riippuen. Hoitojen väli 2 viikkoa. Toimii samalla tavalla, kuten Botox eli rentouttaa lihaksen.
100,00 €
Mesoterapia Classic
Mesoterapia Classic ihon tekstuurin parantamiseen. Ilmeestä tulee raikkaan heleän ja luonnollisesti nuorekkamman näköinen. Paras hoitotulos saadaan 2-4 kerran sarjahoitona, joka tehdään 2-3:n viikon välein. Hinta 150e per alue/kerta
150,00 €
Biorevilisaatio: HMW
Biorevilisaatio ihon kiinteyden ja kimmoisuuden lisäämiseen ja palauttamiseen. Valittavanasi on ihon eri alueita käsiteltäväksi: Silmänympärysalue, kasvot, kämmenselät tai kaula. Vaalentaa tummia silmänalusia, tasoittaa pinnallisia juonteita ja ryppyjä, kiinteyttää, syväkosteuttaa, uudistaa ja elvyttävää. Ilmeestä tulee raikkaan heleän ja luonnollisesti nuorekkamman näköinen. Paras hoitotulos saadaan 2-4 kerran sarjahoitona, joka tehdään 3-4:n viikon välein. Hinta 209e per alue/kerta
209,00 €
Anti acne Treatment
Soveltuu hyvin esim. aknearpiin, tasoittaa niitä ja korjaa ihon rakennetta. Sarjahoitona riipppuen arpien syvyydestä 4-5 kertaa 2-3:n viikon välein.
150,00 €
Prostrolane Rasvan poistoon
Täyteaine, joka liuottaa rasvaa kasvoilta ja kaulalta. Sarjahoitona 3-5 kertaa 2-3:n viikon välein. 1ml 179,00 tai 2ml 209,00/kerta
179,00 €
Skin booster Jalupro Super Hydro
Ihobuusteri, hybridiaine, jossa hyaluronihapon lisäksi mukana aminohapot, jotka vaikuttavat ihon omaan kollageenisynteesiin tehostaen sitä. Hoito kosteuttaa syvältä, vahvistaa, täyttää juonteita, kohottaa ja kirkastaa ihoa. Erityisesti liftaava vaikutus! Suositellaan 1-3 kertaa vuodessa.
259,00 €
BioRePeel Kemiallinen kuorinta
Kemiallinen kuorinta, joka soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Erityisesti aknelle, hyperpigmentaatioon, arpiin. Toimii, kuten biorevilisaatio, mutta on neulaton toimenpide. Tehokas kirkastamaan, kosteuttamaan, tekee ihosta kimmoisan ja on erittäin hyvä anti-age hoito. Suositellaan sarjahoitona 1-6 kertaa. Vähintään 2 viikkoa hoitojen välissä.
120,00 €
Jalupro silmänympäryshoito
Erityinen hoito silmänympärysjuonteille. Kirkastaa ja vaalentaa tummia silmänalusia. Kiinteyttää ja kosteuttaa tehokkaasti. Suositellaan sarjahoitona 3-5 kertaa riippuen iästä sekä ihon kunnosta.
120,00 €
KasvohoidotHinta alk.
Klassinen kasvohoito
Alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, voidenaamio, loppuvoiteet
60,00 €
Timanttihionta
Timanttihionta on tehokas ihoa kirkastava, puhdistava ja uudistava hoito, joka kuorii hellävaraisesti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta.
60,00 €
Syväpuhdistava kasvohoito
Alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, höyrytys, puhdistusgeeli, voidenaamio ja loppuvoide
60,00 €
Virkistävä pikakasvohoito
Kuoriva puhdistus ja naamio.
30,00 €
Kollageenikasvohoito
Kosteuttava ja juonteita silottava ampullikasvohoito
80,00 €
Elastiinikasvohoito
Kiinteyttävä ja napakoittava veltostuneen ihon ampullikasvohoito
80,00 €
Micro-Pores kasvohoito
Tasapainottava ampullikasvohoito suurentuneille ihohuokosille
75,00 €
C-vitamiinikasvohoito
Kirkastava ja ravitseva ampullihoito kaikille ihotyypeille
70,00 €
Aromaterapiakasvohoito
Rentouttava kasvohoito, johon sisältyy ihotyypin mukainen aromaöljyhieronta kasvoille
70,00 €
Spa-Teen kasvohoito
Nuorelle epäpuhtaalle iholle
60,00 €
Propoliskasvohoito herkälle iholle
Kosteuttava ja rauhoittava hoito herkälle iholle
65,00 €
Vitamiinikasvohoito
Kuivalle ja ikääntyvälle iholle
60,00 €
Plantomer rauhoittava levänaamiohoito herkälle tai akneiholle
Erikoiskasvohoito erityisesti herkälle ja akneiholle; algaenaamio
90,00 €
Anti-Free Radicals
Antioksidanttinaamiohoito kuivalle ja ikääntyvälle iholle; kipsinaamio
90,00 €
RS2 Couperosaihon erikoiskasvohoito
Ihon punoitusta vähentävä naamiohoito couperosa -iholle; kipsinaamio
90,00 €
Lumious "C" & Sea
Kirkastava ja kiinteyttävä C-vitamiininaamiohoito kaikille ihotyypeille, algaenaamio
90,00 €
Lumafirm
Kirkastava, sävyä tasoittava ja kohottava kaikille ihotyypeille
90,00 €
Elasto-Firm
Kosteuttava ja kiinteyttävä kuitunaamiohoito
95,00 €
Hydra Cloud Mask Treatment
Kiinteyttävä ja rauhoittava hoito aikuiselle iholle. Sisältää hyaluronihappoampullin.
95,00 €
Happokuorinta Hydra Glow Peel
YouthRenew Hydra Glow Peel kirkastava ja kosteuttava mieto, mutta tehokas happokuorintahoito. Välittömästi kirkkaampi ja hehkuva iho. Meikki tasoittuu paremmin tämän käsittelyn jälkeen.
60,00 €
Hunajakasvohoito
Ravitseva ja ihon hapenottokykyä parantava kasvohoito. Soveltuu kaikille ihotyypeille, erityisesti harmaalle, tukkeutuneelle, karhealle ja väsyneelle iholle. Ihosolut saavat lisää happea, jolloin ihon uudistuminen nopeutuu. Pehmentää ja suojaa ihoa samalla puhdistaen ja kirkastaen. Ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Hoito sisältää hunaja-sokerikuorinnan, rentouttavan hieronnan kasvoille, decolteelle ja hartioille. Moussenaamio, johon sekoitetaan aitoa Akaasiahunajaa. Tuoksumaailma makean huumaava.
85,00 €
Granaattiomena AHA-Hedelmähappokuorinta
Hedelmähapot kuorivat tehokkaasti kasvojen ja kaulan ihoa tehostaen solujen uusiutumista. Vähentää ihon pintajuonteita ja ryppyjä. Ehkäisee ikääntymisen merkkejä, ravitsee ja kosteuttaa. Tuloksena kirkas ja heleä iho. Ravittu ja silottunut. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, karpalo kuorintanaamion , AHA-kuorinnan sekä rauhoittavan punaiset marjat naamion ja retinolivoiteen loppuun.
85,00 €
Kolmen hieronnan Valkotryffelikasvohoito
Hurmaava kasvohoito alkaa selkähieronnalla, jatkuen kasvohoidolla. Alkupuhdistuksen jälkeen iho kuoritaan karitevoita, valkotryffelin ja omenan kukkauutetta sisältävällä hellävaraisella kuorinnalla. Vaahtonaamion aikana hierotaan kädet. Lopuksi suojataan iho valkotryffelikosteusvoiteella.
85,00 €
Silmänympäryshoito
Lumafirm kirkastava hoito silmänympärysiholle.
25,00 €
MEDICALIA ZINC & PEPTIDES PEEL – IHOA HOITAVA JA TASAPAINOTTAVA KEMIALLINEN KUORINTA
Mediacalian kuorinnoista kevyin vaihtoehto, joka sopii kaikille ihotyypeille. Hoitaa ja tasapainottaa rasvaista ja akneihoa. Kontrolloi ihon bakteerimuodostusta, vähentää ihon liiallista paksuuntumista (hyperkeratoosi). Mieto 30 % maitohappokuorinta ehkäisee pigmenttimuutoksia ja glykolihappo silottaa ihon pintaa. Sinkki kosteuttaa ja vahvistaa ihoa. Kuorinnan pH-arvo on 2. Sarjahoitosuositus: 3 hoitoa kolmen viikon välein. Alennus sarjahoidosta kerralla maksettuna -10%
140,00 €
PHYTIC ACID & ACTOZYME PEEL – IHOA KIRKASTAVA KEMIALLINEN KUORINTA
Kuorinta vaalentaa ihon hyperpigmentaatiota, supistaa laajentuneita ihohuokosia sekä tasapainottaa rasvoittuvaa ja sekaihoa. Sisältää ihoa vaalentavaa maitohappoa 30 %, puhdistavaa fytiinhappoa 10 % ja silottavaa salisyylihappoa 10 %. Acto-Zyme-entsyymi kuorii ihon pintaa hellästi, mutta tehokkaasti. Hoitotuloksena pinnaltaan tasaisempi ja raikkaampi iho. Kuorinnan pH-arvo on 2. Sarjahoitosuositus: 3 hoitoa kolmen viikon välein. Alennus sarjahoidosta kerralla maksettuna -10%
140,00 €
COLLAGEN & VITAMIN C PEEL - IHOA UUDISTAVA JA KIINTEYTTÄVÄ KEMIALLINEN KUORINTA
Antioksidanttinen anti-age-hoito 30-40-vuotiaan ihonhoitoon. Kemiallinen kuorinta kirkastaa ja kiinteyttää ihoa sekä auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. 32 % maitohapon, 10 % glykolihapon ja 6 % fytiinihapon yhdistelmä toimii erinomaisesti kuivan ihon, ihon ikämuutosten ja värimuutosten hoitoon. C-vitamiini vaalentaa ja kirkastaa ihoa. Kuorinnan pH-arvo on 2.0. Sarjahoitosuositus: 3 hoitoa kolmen viikon välein. Alennus sarjahoidosta kerralla maksettuna -10%
140,00 €
RETINOL & HEXYLRESORCINOL PEEL - IHOA KIRKASTAVA JA TASOITTAVA KEMIALLINEN ANTI-AGE-KUORINTA
Mediacalian kuorinnoista voimakkain vaihtoehto ikämuutosten hoitoon. Runsaasti retinolia sisältävä kemiallinen hoitokokonaisuus on suunniteltu anti-age-hoidoksi erityisesti syviin juonteisiin, ryppyihin ja valovaurioihin. Kuorinta kiinteyttää ja uudistaa ihoa tehokkaasti. Sarjahoito aloitetaan aika kevyemmällä Medicalia-kuorinnalla Siluetin asiantuntijan suosituksen mukaan. Kuorinnan pH-arvo on 2.0. Sarjahoitosuositus: 3 hoitoa kolmen viikon välein. Alennus sarjahoidosta kerralla maksettuna -10%
140,00 €
MeikitHinta alk.
Päivämeikki
Piristä päivääsi kevyellä ja raikkaalla päivämeikillä.
35,00 €
Juhlameikki
Tyrmäävä meikki juhliin. Anna itsesi säkenöidä!
50,00 €
Häämeikki
Häikäisevä meikki siihen kaikista tärkeimpään juhlaan!
90,00 €
Arkimeikki
Meikkipohja, ripsiväri, kulmat ja huulet
25,00 €
Meikinopastus
20,00 €
KestopigmentointiHinta alk.
3D- karvatekniikka tai shadow kulmat
Hinta sis. vahvistuksen 2kk kuluessa laitosta.
350,00 €
Eyeliner Kestopigmentointi
Hinta sis. vahvistuksen 2kk kuluessa laitosta.
200,00 €
Kestopigmentointi vahvistus kulmat
Kulmien kestopigmentointien vahvistus meillä tehdyille kulmille
0,01 €
Kestopigmentointi vahvistus eyeliner ylös tai alas
Eyeliner kestopigmentoinnin vahvistuskäynti meillä tehdyille rajauksille
0,01 €
Kestopigmentointi vuosihuolto
Vuosihuolto, kun meillä tehdyistä kestopigmentoinneista on kulunut 12-15kk. Sisältää yhden käsittelyn (lisäkäsittelyt 100e/kerta tarvittaessa)
150,00 €
Kestopigmentointi Eyeliner ylös ja alas
Eyeliner ylä- ja alaluomelle
300,00 €
Kestopigmentointi Eyeliner alas
Alarajaus. Sis. vahvistuksen 2 kk. sis.
100,00 €
Kestopigmentointi eyeliner vahvistus ylös ja alas
Meillä tehtyjen rajausten vahvistus.
0,01 €
Kädet ja kynnetHinta alk.
Pikamanikyyri
Kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, kynsien lakkaus ja käsivoide.
20,00 €
Manikyyri
Kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, hieronta, lakkaus valinnaisella värillä sekä käsivoide.
40,00 €
Spa manikyyri
Käsien kuorinta, kynsien muotoilu ja kynsinauhojen siistiminen, käsihieronta, rasvaus, sekä lakkaus valinnaisella värillä.
50,00 €
Shellac kestolakkaus sormien kynsiin
Pysyvyys 2-5 viikkoa. Valitse tämä, kun sinulla ei ole ennestään kestolakkausta. Jos haluat poistaa edelliset ennen uusien laittoa, niin valitse huolto.
40,00 €
Shellac Kestolakkaus huolto sormien kynsiin
Vanhojen Shellacien poisto ja uudet tilalle
50,00 €
Shellac Kestolakkaus varpaankynsiin
Varpaankynsien kestolakkaus.
40,00 €
Shellac Kestolakkaus varpaankynsiin huolto
Varpaankynsien kestolakkaus. Edellisten poisto ja uudet tilalle.
45,00 €
Geelikynsien poisto
Geelikynsien/shellac kestolakkauksen poisto poistolapuilla tai kynsiporalla.
15,00 €
Rakennekynnet: Uudet
Rakennekynnet tehdään omien kynsien päälle geelillä tai akryylillä.
95,00 €
Rakennekynnet Lyhyet
Lyhyet rakennekynnet geelillä.
80,00 €
Rakennekynnet Keskipitkät
Keskipitkät rakennekynnet geelillä.
90,00 €
Rakennekynnet Pitkät
Pitkät rakennekynnet geelillä.
95,00 €
Rakennekynsien poisto
Rakennekynsien poisto kynsiporalla.
20,00 €
Rakennekynnet: Huolto
Rakennekynsien huolto, geeli- tai akryylikynsille.
75,00 €
Rakennekynsihuolto muualla kuin meillä tehdyt
Muualla kuin meillä tehtyjen rakennekynsien huolto. Poisto ja uudet tilalle.
95,00 €
Kynsikoristelut tuntiveloituksella
Käytetyn ajan mukaan sis. koristeet ja työn
30,00 €
JalkahoidotHinta alk.
Varpaankynsien geelilakkaus
Kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja voide.
35,00 €
Jalkahoito
Klassinen Jalkahoito sis. Kylvetys, kovettumien poisto ja ongelmakohtien hoito. Kynsienleikkaus ja kynsinauhojen hoito sekä halutessa lakkaus. Hieronta.
60,00 €
Spa Jalkahoito
Pehmentävä ja rentouttava Tropicale -jalkahoito. Sis. Kylvetys, kuorinta, naamio, hieronta ja lakkaus.
65,00 €
Jalkahoito kestolakkauksella
Klassinen Jalkahoito, sis. Jalkakylpy, kovettumien ja känsien poisto, raspaus, kynsien hoito ja kestolakkaus sekä hieronta polveen saakka.
90,00 €
KarvanpoistoHinta alk.
Brasilialainen sokerointi: Naiset
Brasilialainen sokerointi naisille. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
70,00 €
Bikinirajan sokerointi
Bikinirajan sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
35,00 €
Säärien sokerointi
Säärien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
40,00 €
Kainaloiden sokerointi
Kainaloiden sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
20,00 €
Käsivarsien sokerointi
Käsivarsien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
30,00 €
Sokerointipaketti: Bikiniraja + kainalot + sääret
Bikinirajan, kainaloiden ja säärien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
85,00 €
Sokerointipaketti: Brassi + kainalot + sääret
Brasilialainen sokerointi, sekä kainaloiden ja säärien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
100,00 €
Kasvojen sokerointi
Koko kasvojen sokerointi
20,00 €
Reisien sokerointi
35,00 €
Selän sokerointi
35,00 €
Ylähuulen sokerointi
Vain ylähuulen päältä. Huom! Jos haluat laajemmin, valitse koko kasvojen sokerointi.
15,00 €
IPL Valoimpulssilaite pysyvämpään karvanpoistoon hinnat alk.
Kevytlaser on turvallinen ja tehokas laitehoito. Valoimpulssi kulkeutuu karvaa pitkin karvatuppeen ja tuhoaa sen. Valoimpulssi imeytyy karvan melaniiniin ja vaalentaa sen. Karva kasvaa ohuempana ja vaaleampana. Karvoista osa on aktiivisia ja osa lepovaiheessa, joten suositellaan sarjahoitona väh. viiden kerran sarjana, jos halutaan pysyvämpää hoitotulosta. Sarjahoitojen väli 2 viikkoa ja sarjahoitona kerralla maksettuna -10% Hinnat: Ylähuuli 30e, kasvot 50e, kädet,jalat tai bikini 80e, brassi 120e (varaa 2 aikaa!)
30,00 €
IPL Valoimpulssilaite aknen ja couperosa ihon hoitoon kasvoille
Hoito on turvallinen ja soveltuu mm. aknen hoitoon, aknearpiin, couperosaan. Valittu valo tuhoaa bakteerin aiheuttajia, vähentää aknen aiheuttamaa kipua, vähentää punaisuutta, suojaa ja rauhoittaa ohuita verisuonia ja vahvistaa verisuonten seinämiä. Hoito on lähes kivuton eikä hoito kestä kuin muutaman minuutin. Hoidon jälkeen on hyvä välttää aurinkoa, saunaa, kuumaa vesihöyryä (esim. Ruokaa laittaessa), tulisia ja mausteisia ruokia noin 2 viikkoa. Suositus sarjahoitona 5-10 kertaa 2 vkon välein
50,00 €
HierontaHinta alk.
Klassinen hieronta
Klassinen hieronta on koko kehoa rentouttava lihashieronta.
70,00 €
Niska- ja hartiahieronta
Niska- ja hartiahieronta on yksi parhaita keinoja lievittää jännitystä ja kipua niska-hartiaseudun lihaksissa. Täydellinen vastalääke istumatyötä tekevälle.
35,00 €
NLB:n päähieronta
20,00 €
Niska-hartia ja päähieronta
45,00 €
Aromahieronta
Aromahieronta on koko kehon rauhoittava ja rentouttava öljyhieronta, johon saat valita mieleisesi tuoksun.
80,00 €
Kuumakivihieronta
Kuumakivihieronnassa käytetään sileitä, lämmitettyjä luonnonkiviä. Hoito on erittäin miellyttävä, lämmin ja rentouttava kokemus koko keholle ja sielulle.
80,00 €
Thaimaalainen yrttihieronta
Thaimaalainen yrttihieronta on ikivanha aromaterapiatekniikka. Tässä hoidossa perinteistä thaihierontaa tehostetaan painelemalla ihoa höyryssä lämmitetyillä yrttinyyteillä (Look Pra Kop).
70,00 €
VartalohoidotHinta alk.
De-Aging Papaija-Ananas Vartalohoito
Ikääntymisen merkkejä ennaltaehkäisevä, silottava ja virkistävä vartalon papaija-ananas suolakuorinta ja vartalonaamio
90,00 €
Lumafirm Body Treatment
Kiinteyttävä ja kirkastava ylellinen vartalohoito
85,00 €
Stem Cells Phyto-Elite intensive Body contouring wrap
Kiinteyttävä ja selluliittia vähentävä vartalonaamiohoito.
90,00 €
Crepe-No-More De-Aging Body Wrap
Kiinteyttävä ja syväkosteuttava vartalokäärehoito
70,00 €
Purifying Back Treatment
Puhdistava hoito selän iholle. Sisältää entsymaattisen kuorinnan tai timanttihionnan, mekaanisen puhdistuksen sekä naamion
60,00 €
Hunajavartalohoito
Hunajasokerikuorinta, kokovartalohieronta hunajavoilla sekä hunajavartalovoide. Pehmittää ihoa ja edistää ihon uusiutumista. Hieronnan vaikutuksesta verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuu. Lihakset ja mieli rentoutuu. Tuoksumaailma on miellyttävän makea. Elämyksellinen hoitokokonaisuus!
99,00 €
Muut hyvinvointipalvelutHinta alk.
Suihkurusketus
Suihkurusketus, joka sisältää ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia. Kymmenessä minuutissa sama rusketus, kuin kymmenessä päivässä auringossa ilman auringon haittoja. Rusketus säilyy iholla noin viikon. Voit kuoria ihon pari päivää aiemmin, niin rusketus pysyy kauemmin. Suihkurusketuksessa voi käyttää omia (tummia) alusvaatteita tai saat halutessasi meiltä kertakäyttöiset.
36,00 €
HampaidenvalkaisuHinta alk.
Hampaidenvalkaisu
Hampaidenvalkaisu valkaisugeelin ja led-valon yhteisvaikutuksella. Vaalentaa jopa 8 astetta. Kivuton menetelmä, joka ei vahingoita hampaita. Käsittelyn jälkeen on hyvä välttää kahvia, tupakointia ja kaikkia värjääviä ruoka-aineita parin vuorokauden ajan mahdollisuuksien mukaan.
99,00 €
Hampaidenvalkaisu harjoittelijan tekemänä
70,00 €
LävistyksetHinta alk.
Lävistyshinnat alk. 40e sis. laiton ja korun.
Ajanvaraus mieluiten whatsapilla puhelimitse 0442757592/ Charlotta
40,00 €
ShoppailuaikaHinta alk.
Shoppailuaika
Varaa aikasi tuotteiden esittelyyn. Ei velvoita ostoihin. Saat rauhassa valita ja testata juuri Sinulle sopivat tuotteet ammattilaisen avustuksella.
0,00 €
Banner